Mann (33) løp rundt i Storgata med knust flaske – bøtelegges

Han skal ha fremstått både hissig og truende.
nyheter

En 33 år gamel mann med bostedsadresse i Tromsø bøtelegges med 6.000 kroner etter å ha oppført seg truende.

Hendelsen fant sted i Storgata da han rundt klokken halv fire natt til søndag 26. mars løp rundt med en knust flaske. I forelegget fra politiet kommer det frem at han fremsto som både hissig og truende da han løp og skrek.

Han skal ha vært påvirket av rus og har mottatt forelegget etter å ha forulempet eller voldt fare for andre.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter