Her blir det nå enda flere leiligheter

Nå skal det bygges ytterligere 28 leiligheter.

Bygges mer: 332 leiligheter er ferdige. Innen desember 2018 skal ytterligere 28 leiligheter være bygget. 

nyheter

Boligprosjektet Workinntoppen ble satt i gang i 2014. Siden den gang har det kommet opp 332 leiligheter i byggeprosjektet på Workinntoppen. Salget av leilighetene har gått så det suser.

– Boligprosjektet Workinntoppen i Tromsø blir stadig større, og boligsalget går bra. I slutten av oktober 2017 er det solgt 302 leiligheter av i alt 332 som er lagt ut for salg, skriver kommunikasjonssjef i Consto, Leo Nygænen i en pressemelding til iTromsø.

Mange blir flere

Nå skal det bygges ytterligere 28 leiligheter. Det er Consto som har fått kontrakten på det nye byggetrinnet, og prislappen ligger på cirka 43 millioner kroner. Bruttoarealet blir 1.723 kvadratmeter.

– Byggetiden er ett år med overlevering 14. desember 2018, heter det i pressemeldingen.

– Boligblokken oppføres i fire etasjer, samt parkering og boder i underetasjen, heter det videre.

Fått klarsignal: Styreleder i Workinntoppen AS, Åge Fossum (tv), er fornøyd med salgsutviklingen. Nå har utbyggingsselskapet gitt klarsignal for et nytt byggetrinn – 28 leiligheter som skal ferdigstilles i desember 2018. Constos prosjektleder, Torgeir Ingebrigtsen, er klar for oppdraget. Foto: Lars Johnsgård Jensen  Foto: Lars Johnsgård Jensen

Med de 28 leilighetene som står ferdige desember til neste år, er det et skritt nærmere sluttstilling.

– Når hele prosjektet er ferdig utbygget i 2019/2020 vil prosjektet ha 480 leiligheter, står det i pressemeldingen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter