Ruset person ble funnet sovende bak rattet

Politiet fant personen torsdags formiddag etter melding fra et vitne.
nyheter

- Vi måtte vekke ham da vi kom til stedet, forteller operasjonsleder Eirik Kileng.

Det var et vitne som hadde gått forbi bilen i Vestregata og sett mannen sitte sovende bak rattet.

- De som ringte inn stusset over at bilen var merkelig parkert og at den sto litt skjevt, i tillegg til at bilen gikk på tomgang, sier han.

Videre forteller Kileng at mannen virket ruset da de prøvde å vekke ham.

- Han er nå fremstilt for blodprøve og vi har beslaglagt førerkortet hans.

Mannen som er i 30-årene er nå anmeldt for bruk av narkotika og kjøring i ruspåvirket tilstand.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter