Bil ble meldt stjålet på Kvaløya. Det var bare et problem...

nyheter

Troms politidistrikt meldte fredag morgen på Twitter at en sort Volkswagen UP! hadde blitt meldt stjålet i dag morges.

En liten time senere kommer kontramelding fra politiet; bilen aldri var stjålet i utgangspunktet.

- Det har vært dårlig kommunikasjon mellom bileier og han som hadde lånt bilen dagen før, så den var bare feilparkert, sier operasjonsleder Frode Strende i Troms politidistrikt.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter