Personbil kolliderte med brøytebil: Én fraktet til legevakta

Front mot front mandag ettermiddag mellom personbil og brøytebil i Skulsfjord.  Foto: Sune Hansen

nyheter

Politiet melder klokka 14.08 på Twitter at en bil har truffet en brøytebil i Skulsfjord.

- Føreren av personbilen er fraktet til legevakta for sjekk. Vi har ikke fått noen beskjed om problemer med trafikkaviklingen på stedet på grunn av ulykken, og er snart på stedet, sier operasjonsleder Kåre Munkvold til iTromsø like før 14.30.

Kvinnelig turist

Sjåføren i personbilen skal være en kvinnelig turist i 20-årene. Hun ble fraktet til legevakten av en sykepleier som tilfeldigvis kom forbi ulykkesstedet før politiet var ankommet.

- Vi har avhørt brøytebilsjåføren, og foreløpig ser det ut til at personbilen har kommet over i feil kjørebane, men vi har opprettet sak og vil etterforske for å få helt klarhet i hendelsesforløpet, sier operasjonsleder Øyvind Gundersen til iTromsø like over klokka 15.00.

Ingen ambulanse

Enkelte på ulykkesstedet reagerte på at det ikke ble sendt ut ambulanse til ulykken.

- I forhold til total situasjonen vurderte vi at det ikke var nødvendig å rykke ut. Rapporter på stedet viste at det var folk der som kunne frakte personen til legevakta før vi hadde ankommet stedet og at det ikke var snakk om omfattende skader. Slik sparte vi oss for den utrykningen, men vi hadde selvsagt rykket ut dersom det var nødvendig, sier Per-Christian Johansen i kommunikasjonsavdelingen ved UNN.

Materielle skader

Som bildet viser, er det snakk om store materielle skader på personbilen.

- Personbilen er ganske ødelagt, men er nå fjernet fra veibanen, sier Gundersen.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter