Syv kjøretøy involvert i trafikkuhell

Mandag morgen var det svært glatt i Langnesbakken.

  Foto: Eivind Rinde

nyheter

Politiet fikk mandag morgen flere meldinger om at to lastebiler og tre biler hadde vært involvert i et trafikkuhell i Langnesbakken. Kort tid etter melder politiet at det totalt dreier seg om syv kjøretøy.

- Det er svært glatt på stedet, opplyser politiet på Twitter.

  Foto: Eivind Rinde

 

Ingen personer skal være skadet.

Langnesbakken ble like før klokken 11.30 åpnet for trafikk igjen. Føreforholdene skal være utbedret.

Står fast på Tverrforbindelsen

I tillegg er det et kjøretøy som har fått problemer på tverrforbindelsen.

- Et større kjøretøy står fast på tverrforbindelsen ved utkjøringen til universitetet. Biler kan passere, opplyser politiet på Twitter.

Køer på Kvaløya

  Foto: iTromsø-tipser

iTromsø har også fått melding om lange køer på Kvaløya.  En iTromsø-tipser forteller at en bil har kjørt utfor i krysset ved Åsland. I tillegg kjørte en bil utfor i krysset opp til Storelva, men den skal ha klart å komme seg løs på egenhånd.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter