Utforkjøring på E8

Grunnet et trafikkuhell, ble et kjørefelt stengt i Lavangsdalen.

  Foto: Knut Jenssen

nyheter

Som følge av ei utforkjøring på E8 i Lavangsdalen - cirka en kilometer forbi krysset til Andersdalen - ble et kjørefelt stengt.

Det skal ha vært lang kø som følge av uhellet.

Like før klokken 12.00 melder politiet at begge kjørefelt igjen er åpen for trafikk.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter