Har sendt ut obs-varsel for Troms

Det er ventet svært vanskelige kjøreforhold i Troms. Nå har Meteorologisk institutt sendt ut obs-varsel.

TRAFIKKUHELL: Mandag morgen var syv biler involvert i et trafikkuhell i Langnesbakken. De utfordrende kjøreforholdene vil fortsette tirsdag.   Foto: Eivind Rinde

nyheter

Det er kombinasjonen mellom nedbør som snø og temperaturer rundt null grader som fører til at det periodevis blir vanskelige kjøreforhold i fylket.

Det opplyser Meteorologisk insitutt.

LES OGSÅ: Politiet advarer bilister: – Det er fortsatt krevende kjøreforhold

Flere sjåfører slet grunnet vanskelig føre mandag morgen, hvor blant annet syv kjøretøy var involvert i et trafikkuhell i Langnesbakken. I tillegg måtte politiet stenge av tverrforbindelsen en periode da tre trailere kjørte seg fast.

Snøen vil fortsette å dale ned tirsdag, men ifølge meteorologene vil nedbøren gi seg i løpet av dagen.

- Det er nødvendig å være skodd etter forholdene. Vurder behov for forebyggende tiltak. Beredskapsaktører skal fortløpende vurdere behov for beredskap, står det på yr.no.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter