Her blir det trafikkaos i sentrum til fredag

Vann og avløp startet mandag et gravearbeid i Kirkegata.

  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

Det har ført til lange køer i Strandgata, som nå er åpnet for trafikk i begge kjøreretninger.

Frode Pedersen i Vann og avløp forteller at gravingen vil være ferdig allerede på fredag.

– Vi har stengt veien for et gravearbeid med varighet på fem dager fra og med mandag, sier han.

  Foto: Ronald Johansen

 

Videre forteller han at arbeidet er planlagt med tanke på asfalteringen av Kirkeparken.

– Kirkeparkenprosjektet har planlagt asfaltering i uke 45, altså neste uke. Vi har planlagt vår graving ut fredag, da skal vi være ferdig og ha lukket vår overflate. Det kommer til å bli veldig bra når vi er ferdig.

I forbindelse med gravingen har bussene fått en alternativ rute og all trafikk omdirigeres via Strandgata.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter