Hjullaster fikk stans midt på Sandnessundbrua

Skapte stor kødannelse både til og fra Kvaløya midt i rushtrafikken.

  Foto: iTromsø-tipser

nyheter

En iTromsø-tipser sier at en hjullaster har fått problemer på Sandnessundbrua rundt klokka 15.35.

Politiet bekrefter at de er på vei til stedet, og sier hjullasteren skal ha fått stans midt på brua.

- Hjullaster har gått tom for drivstoff. Vi er på stedet inntil problemet er løst og drivstoff skal være på tur til stedet, skriver politiet på Twitter klokka 15.47.

Det skal ifølge tipser kun være et felt over brua som er åpent, og store kødannelser til og fra Kvaløya.

Klokka 16.00 melder politiet at hjullasteren skal ha fått påfyll på drivstoff og at trafikken går som normalt på stedet igjen.

Ifølge flere tipsere står trafikken enda mer eller mindre bomstille når klokken nærmer seg 16.30. Det er svært saktegående trafikk i retning Giæverbukta og Kvaløya både i Tverrforbindelsen, Langnesbakken og i tunnelen.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter