Rutebuss kjørte av veien på «problemstrekning»

Like før klokka 14.00 melder politiet at en rutebuss har kjørt av veien.

  Foto: iTromsø-tipser

nyheter

Bussen skal ha kjørt av veien mellom glattkjøringsbanen og rideskolen. Politiet skriver at det ikke skal være snakk om noen personskader.

- Det er Nobina som har ringt og varslet oss, og det var ingen behov for oss på stedet, sier Morten Augensen, operasjonsleder i Troms politidistrikt.

Kjent område

I fjor vinter var det også flere Nobina-busser som kjørte utfor på samme strekning.

- Bussen hadde kjettinger på og det handler ikke om at det var glatt på stedet. Dette er et kjent område for oss hvor man ikke må komme for langt ut på skuldra da det er brøyta utenfor asfaltkanten. Vi må bare fortsette å minne folk på om at akkurat her må man ikke kjøre for langt til høyre, sier Magnar Nilssen, driftsjef i Nobina.

Alle passasjerene på bussen kom seg videre med en annen buss i etterkant av utforkjøringen.

Mange utforkjøringer

De siste dagene har det vært en rekke utforkjøringer og trafikkuhell  i Tromsø, og politiet sier de ikke har mulighet til å rykke ut på alle.

- Med mindre det er mistanke om grov uaktsomhet, personskader eller skade på andres eiendom, så rykker vi ikke ut. Det har vært flere utforkjøringen med personbiler i dag også, så vi får bare fortsette å oppfordre folk om å ta det med ro i trafikken, sier Augensen.

Og verre skal det bli...

For i morgen har Meteorologisk institutt sendt ut OBS-varsel om vanskelig kjøreforhold i hele Troms.

- Det er glatt, og vi får bare oppfordre både bilister og fotgjengere om å være skodd etter forholdene. Vi ønsker ingen skadet, sier Augensen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter