Smeltet vifte sørget for full utrykning til Langnes

Rundt klokka 12.45 rykket nødetatene ut til Langnes etter melding om røykutvikling.
nyheter

Røykutviklingen skal ha startet i et serverskap hos en bedrift i Sjølundveien etter at en vifte smeltet.

Det var ingen åpne flammer, og nødetatene forlot stedet rundt klokka 13.00.

- Brannvesenet fant fort ut hvor røyken kom fra, og det var ingen behov for verken oss eller ambulansen, sier Morten Augensen, operasjonsleder i Troms politidistrikt, og fortsetter:

- Siden det ikke var åpne flammer i dette tilfellet vil vi heller ikke opprette noen etterforskning på forholdet.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter