Disse fjerdeklassingene får lære om hvorfor vi betaler skatt

"Hva er velferd? Hvorfor betaler vi skatt? Hva betyr det at vi har et demokrati?"
nyheter

Det er spørsmål elevene i 4A og 4B på Mortensnes skole har fått svar på. De har vært med på Ungt Entreprenørskaps prosjekt, Vårt lokalsamfunn.

Elevene fikk besøk av fire ansatte ved Skatt Nord, Gerd Lockertsen, Vilde Kofoed Øyen, Monica Pedersen og Lene Anthonsen.

Se bildene øverst i saken!

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter