Nå er det likevel tid for 67-åringen å legge uniformen på hylla.

Johansen har siden 1971 jobbet på UNN som helsesekretær. Før det jobbet hun 20 år ved sykehuset, som da het RST/RiTø, da det lå på Strandveien.

– Jeg hadde min siste dag på tirsdag. Det ble stor ståhei på avdelingen. Det er overveldende egentlig, alt det de fikk stelt i stand. Det var med blandede følelser jeg gikk ut døra, forteller Johansen.

Lengre enn noen annen

STOR STÅHEI: Det hadde venner og kolleger på UNN stelt i stand for 67-åringen som nå går av med pensjon. Administrerende direktør Tor Ingebrigtsen var blant dem som kom med skryt og lovord til Johansen på hennes siste dag.

Det var flere kolleger, samt administrerende direktør Tor Ingebrigtsen som møtte opp på Johansens siste dag for å ta farvel.

Ifølge Ingebrigtsen er det trolig ingen som har jobbet ved UNN like lenge som Johansen.

– Jeg fører ikke statistikk, men har aldri hørt om noen som har jobbet så lenge ved sykehuset. Det er imponerende og fortjener en stor takk, fortalte han til Pingvinavisa.

For Johansen har det vært noen fine år ved sykehuset.

– Jeg kommer til å savne kollegene mine. Vi har hatt et veldig fint arbeidsmiljø på den avdelingen, med godt samarbeid mellom leger, sykepleiere og oss på kontoret. Det har vært noen lærerike og givende år, sier hun.

Tid med familien

Johansen har vært med på store omveltninger på sykehuset.

– Det har vært en del forandringer. Jeg husker når vi satt der med vanlige skrivemaskiner og rettetape til all den moderne teknologien som er nå. Det har vært utfordrende, men det går seg alltid til, forteller hun.

Nå skal Johansen tilbringe pensjonisttilværelsen sammen familien sin.

– Det er klart det blir en overgang, men det blir ikke noe problem å få tiden til å gå. Jeg har både barn og barnebarn jeg kan tilbringe tiden min sammen med, også liker jeg jo å gå i fjellet når været tillater det, avslutter hun.