Nå er disse jentene klare for 20 timer Harry Potter-maraton

Fredag ettermiddag var denne jentegjengen klar for å se alle åtte Harry Potter-filmene på Fokus kino. De har 20 timer film foran seg.

MARATON-KLARE: Maiken Andrea Kristiansen (fra venstre), Asta Natalie Jensen og Anna Elfride Arwen Endresen har med seg tryllestaver på visningen av alle åtte Harry Potter-filmene som startet fredag ettermiddag. Foto: Kjetil Vik 

nyheter

Harry Potter-maratonen startet klokken 15.00 i sal 1 på Fokus. Lørdag formiddag klokken 11.00 er det over når rulleteksten til den åttende filmen, «Harry Potter og Dødstalismanene – Del 2», vises.

Har trening

Asta Natalie Jensen (15) er imidlertid ikke helt uerfaren når det gjelder Harry Potter-maraton.

– Jeg har trening, jeg har sett alle filmene etter hverandre to ganger, men dette blir første gang på kino.

Sammen med Maiken Andrea Kristiansen (15) og Anna Elfrida Arwen Endresen (14) sto de og i kinofoajeen rett før visningen av «Harry Potter og De Vises Stein» startet. De stilte med seg soveposer og mat.

Harry Potter-geek

FORTRYLLENDE: Emil André Hallen hadde tatt på seg vikingkostyme og tryllestav, klar for 20 timer Harry Potter-maraton. Foto: Kjetil Vik 

 

– Vi må ha det litt komfortabelt i kinostolene, og vi har med pizza og godteri.

Asta stilte med et helst skrin fylt av tryllestaver, i tillegg til skjerf, smykke og buttons med Harry Potter-motiv.

– Hun er kjent for å være en skikkelig Harry Potter-geek, sier venninna Maiken.

– Jeg har vært fan siden jeg var fire år. Harry Potter er helt fantastisk på grunn av alle karakterene. Bøkene er best selv om filmene ikke er dårlige, sier Asta Natalie Jensen.

Fan siden 2001

22-åringen Emil André Hallen stiller i vikingkostyme og med tryllestav.

– Jeg har vært fan siden den første boka i 2001. Jeg er selvfølgelig klar for Harry Potter-maraton i 20 timer, hva kan bli større enn det?