Nesten 1000 flasker spesiallaget juleakevitt forsvant på under to timer

– Det er et luksusproblem, men like fullt et problem, sier eier Tor Petter Christensen av Auroraspirit.

OVERRASKET: Tor Petter Christensen (i midten) hadde aldri trodd at nesten 1000 flasker juleakevitt skulle forsvinne på et par timer. Her sammen med Hans-Olav Holtermann Eriksen og Anne-Lise Hausner. Foto: Privat 

nyheter

Det var Auroraspirit som i dag lanserte en helt spesiell juleakevitt.

De hadde sendt det de trodde var en rikelig beholdning av akevitten «Jólabót». Det skulle vise seg å være feil.

– Alt forsvant på noen timer. Det er helt utrolig, vi kunne aldri forestilt oss det, sier Christensen.

Seks flasker i minuttet

JOLABLOT: – Det var det vikingene kalte jula i førkristen tid, forteller Christensen. Det er nå også navnet på Auroraspirits juleakevitt. Foto: Privat 

 

Fredag lanserte Aurora Spirits juleakevitten. Et par timer senere var alle 700 flaskene utsolgt. Det er 5,8 solgte flasker i minuttet.

– Det er et luksusproblem, men like fullt et problem.

«Jólabót» er en spesialutgave laget for jula. Når det nå er tomt på Vinmonopolets lagre, er det helt tomt.

– Dette er en akevitt som har vært lagret på fat i ett år. Den er veldig fruktig, med multer og tyttebær. Jeg tror nok det er det som gjorde at den gikk så fort, sier Christensen.

Stor etterspørsel

Han synes det er dumt at så mange ikke rakk å få tak i juleutgaven av akevitten.

– Vi må prøve å få gjort noe med det. Vi kommer nok til å komme ut med den hvert år rundt jul fremover.

– Akkurat nå har vi en så stor etterspørsel etter våre produkter at vi må prioritere. Å produsere med «Jólabót» er ikke gjort over natta, avslutter Christensen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter