Sendte nesten 400 tabletter via posten – må møte i retten

Nord-Troms tingrett.  Foto: Petter Strøm

nyheter

En mann (42) må møte i retten etter at han i desember 2016 skal ha innført 370 Cenforce-100-tabletter i posten fra Tyskland til Norge.

Tabletten inneholder virkestoffet sildenafil. I tillegg har han oppbevart ei hagle og tilhørende ammunisjon i et klesskap.

Mannen fikk i utgangspunktet ei bot på 8.000 kroner for overtredelsen, men nå er saken havnet hos domstol. I retten vil det bli lagt ned påstand om bot på 9.600 kroner, subsidiært fengsel i 19 dager.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter