Mann anmeldes for å ha kjøpt alkohol til mindreårige

Skal ha skjedd lørdag ettermiddag på et av byens kjøpesenter.
nyheter

Politiet ønsker ikke å kommentere hvilket konkret kjøpesenter hendelsen skjedde på, men sier at handlingen skjedde på en dagligvarebutikk i et senter.

- Det var en vekter som fanget opp situasjonen og ble mistenksom. Det var en mann i begynnelsen av 20-årene som skulle handle alkohol til fire mindreårige, og mannen ble siden konfrontert og anmeldt for forholdet, sier operasjonsleder Karl-Erik Thomassen i Troms politidistrikt.

- Foreldrene til de mindreårige ble varslet og hentet sine respektive barn.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter