Slik skal de hindre at dette skjer igjen

Hvert år kjører store kjøretøy seg fast i dette tunnelinnslaget. Nå tar kommunen grep.

Flere ganger i året setter bobiler, trailere og andre store kjøretøy seg fast i tunnelinnslaget bak NAV-bygget. Nå tar kommunen grep.  Foto: iTromsø-tipser

nyheter

De siste ukene har tunnelinnslaget i Vestregata (bak NAV-bygget) vært stengt mens kommunen har oppdraget en del tekniske aspekter i tunnelen.

Arbeidet i tunnelen startet 9. oktober og skulle være ferdig 13. oktober, men har flere ganger blitt forlenget.

Tromsø kommune skriver på sin Facebook-side at de blant annet har sørget for vedlikehold av teknisk sikkerhetsutstyr som skal sørge for at du raskt finner fram til både brannslukningsutstyr og nødtelefon om uhellet først er ute.

Slik ser det ut i tunnelinnslaget bak den gamle politistasjonen i dag.  Foto: Tromsø kommune

 

En annen ting de tar tak i, er problematikken med større kjøretøy som kjører seg fast i tunnelinnslaget. Denne uka skal de installere et nytt varslingssystem for å stoppe de som prøver å kjøre inn eller ut av tunnelen med et for høyt kjøretøy.

Senest i august ble en bobil stående fast, og tidligere i år satt en trailer seg fast i samme tunnelinnslag.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter