Travel natt for politiet

Politiet melder om mye feststøy og flere slagsmål.
nyheter

Troms politidistrikt melder om en travel natt med relativt mange ordensforstyrrelser natt til søndag.

- Vi har gjort en del «brannslukning» i natt, men det er likevel ikke uvanlig at temperaturen blir høy, sier operasjonsleder Kåre Munkvold.

Politiet fikk i løpet av natten inn flere meldinger om feststøy og høy musikk fra privatboliger. Rundt midnatt måtte politiet avslutte en ungdomsfest med om lag 100 deltakere, som hadde kommet ut av kontroll.

Politiet måtte også i løpet av natten gripe inn i flere slagsmål.

Klokken 01.30 ble en 29 år gammel mann slått til av en annen gjest på et utested. Politiet opplyser at forholdet vil bli anmeldt.

Rundt klokken 02.00 ble en ung, beruset mann innsatt i arrest etter at han yppet til bråk på et utested, samt med politiet.

Klokken 02.45 måtte politiet rydde opp i flere slagsmål på et av byens serveringssteder.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter