Tre biler involvert i trafikkuhell

GLATT FØRE: Det endte uten personskader da tre biler ble involvert i et trafikkuhell på Storelva søndag formiddag.  Foto: iTromsø-tipser

nyheter

Tre biler skal være involvert i et trafikkuhell på Storelva på Kvaløya. Politiets operasjonsleder forteller at det er glatt føre i området.

Troms politidistrikt opplyser at alle sier seg uskadd, men ambulanse har rykket ut til stedet.

- Det er ikke meldt om personskader, men noen klager på litt nakkesmerter som vil bli tatt hånd om av ambulansepersonell, sier operasjonsleder Kåre Munkvold.

Politiet opplyser via Twitter at uhellet skjedde da to biler stoppet for en fotgjenger, mens den tredje involverte ikke klarte å stoppe for disse. To av bilene trenger tauing, og sak vil bli opprettet mot bilføreren som forårsaket ulykken.

LANGE KØER: Bilberging etter ulykken resulterte i lange køer på Storelva.  Foto: Silje Løvstad Thjømøe

iTromsøs reporter var på stedet klokken 12.00 og meldte om lange køer og full stopp i trafikken.

Trafikken går nå som normalt på stedet. Politiet utelukker ikke vanskelige kjøreforhold på flere steder.

- Det er litt skarp luft, så det kan godt være glatt på veiene andre steder også, sier operasjonsleder.

Vegtrafikksentralen skal nå strø i området.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter