Disse busstraseen i Tromsdalen endres denne uken

Busstoppet «Tromsdalen Kirke» benyttes kun av rute 26.

Illustrasjonsbilde  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Det vil si at passasjerer som i utgangspunktet skulle ta rute 20, 24 eller 450 fra det aktuelle stoppet, blir henvist til busstoppet «Bruvegen» som også benyttes av rute 28.

Busstraseen for rute 20, 24 og 450 er langs E8 om rundkjøring ved Nova i anleggsperioden, skriver Troms fylkestrafikk på sin hjemmeside.

Samtidig vil rute 26 og 36 være tilbake i ordinær trasé på Elverhøy fra og med i morgen tidlig.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter