Disse mister strømmen i natt

Flere husstander på Kvaløya vil oppleve strømbrudd natt til tirsdag.
nyheter

Det opplyser Troms Kraft på sin hjemmeside.

Det er kunder fra Brensholmen til Straumsbukta som vil oppleve et kortere strømbrudd mellom klokken 00.00 og klokken 03.00.

Også kunder fra Brensholmen til Utheim vil bli berørt i samme tidsrommet.

Årsaken til strømbruddet skyldes arbeid på høyspentnettet.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter