Skal du ta buss i morgen formiddag, må du være obs på dette

I et kort tidsrom tirsdag vil appen være nede.

Illustrasjonsbilde  Foto: Tor Farstad

nyheter

Troms fylkestrafikk vil i morgen, tirsdag 6. november, gjennomføre en oppdatering av baksystemet til reiseplanlegger-appen deres Troms Reise.

- Det er en ren vedlikeholdsoppdatering som skal sikre korrekt ruteinformasjon, sier Silje Skog, kommunikasjonsrådgiver for Troms fylkestrafikk.

Det medfører at appen ikke vil virke normalt mellom klokka 10.00-10.30 i morgen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter