22-åring skal ha kjørt for fort i narkorus

Illustrasjonsbilde trafikk biler 50-sone fartsgrense  Foto: Petter Strøm

nyheter

Mannen ble stoppet på Straumsveien mandag 2. oktober 2017. I tillegg til at mannen var ruspåvirket, skal han også ha oppbevart åtte gram hasj og et knokjern.

22-åringen skal også på samme strekning ha brutt fartsgrensen. Høyest tillatte hastighet på stedet er 60 km/t, men den tiltalte skal ha kjørt i 73 km/t.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter