Denne bensinstasjonen i Tromsø vasket inn titusener til kreftsaken

I Troms samlet Circle K-stasjonene inn over 100.000 kroner under Rosa Sløyfe-aksjonen.

ROSA VASK: Bilvask er blant produktene som har sørget for donasjoner til Rosa Sløyfe-aksjonen.   Foto: Pressefoto

nyheter

I hele oktober har bensinstasjonkjeden solgt bilvask, kaffe og andre varer til inntekt for Rosa Sløyfe-aksjonen. Stasjonskunder i Troms fylke donerte ti sammen 109.140 kroner til kreftsaken under aksjonen.

Blå Sløyfe neste år

Circle K-stasjonen i Breivika samlet inn mest av samtlige i fylket. Bensin, boller og andre varer sørget for en donasjon på hele 32.980 kroner til kreftsaken.

– Vi er veldig fornøyde me å ha samlet inn såpass mye. Når man jobber for en god sak er det veldig lett å motivere de ansatte til å informere kundene om aksjonen – og vi har fått mye positiv for nettopp kundene, sier stasjonsdriver Benny Idar Mikkelsen.

Til neste år ønsker Mikkelsen å utvide bedriftens innsats for kreftsaken.

– Rosa Sløyfe er en sentral kampanje på nasjonalt plan fra Circle K. Til neste år håper å også kunne være med på Blå Sløyfe-aksjonen, som nå er i gang. Dette er et veldig viktig tema også om og for menn, sier han.

Rekordhøyt engasjement

På nasjonalt plan har bensinstasjonkjeden samlet inn 4,3 millioner kroner. Pengene går til forskning på senskader etter brystkreftbehandling.

– Engasjementet har vært rekordhøyt i år. Kampen mot brystkreft er noe som engasjerer oss veldig. De fleste kjenner noen som har hatt brystkreft, og vi opplever at både stasjonsdriverne, de ansatte og kundene ønsker Rosa Sløyfe-aksjonen velkommen hvert år, sier Christoffer Sundby, norgessjef i Circle K.

Disse stasjonene samlet inn mest under Rosa Sløyfe-aksjonen i Troms i oktober:

1. Circle K Breivika

2. Circle K Fr. Nansens Plass

3. Circle K Buktamo

4. Circle K Finnsnes

5. Circle K Nordkjosbotn