Nå skal garderobene til denne svømmehallen pusses opp

Her loves kommunen nye fliser og dusjer.

Stakkevollan svømmehall  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Siden uke 42 har garderobene tilknyttet Stakkevollan svømmehall vært stengt. Dermed har badenymfer av ymse slag måtte benytte seg av idrettshallsgarderobene mens oppussingsarbeidet pågår.

Når arbeidet står ferdig vil være med nye fliser og dusjer i garderobene, men det er ikke kjent så langt når dette arbeidet skal ferdigstilles.

- Det vil dessverre ikke være tilgang til badstu i perioden, og det er ingen skap slik at verdisaker må tas med inn i hallen. En må ha noe på føttene og noe og tulle rundt seg når en går fra garderobe til svømmehall. Vi ansatte er positive og vil bidra til å løse dette så bra som mulig, skriver Tromsø kommune på Facebook.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter