Regnværet fortsetter, men meteorologen har likevel en liten gladnyhet

Lengter du etter godvær? Om kun noen få dager vil sola trolig titte fram igjen.
nyheter

De siste dagene har regnbyger preget værbildet i Tromsø, og du må trolig belage deg på flere våte dager.

– På onsdag kan vinden komme opp i liten kuling langs kysten. Dette fortsetter også på torsdag, men da med en sørøstlige retning. På torsdag kan det klarne opp litt, men det blir ikke fint vær. Utover ettermiddagen igjen kommer det inn mer nedbør, sier vakthavende meteorolog ved Vervarslinga for Nord-Norge, Magni Svanevik.

Værskifte

Fredag morgen vil igjen by på mer regn og mye vind, men det blir lysere.

– Det blir bedre, men jeg vil ikke si at det blir strålende sol, sier Svanevik.

– På fredag kveld, så får vi en vinddreining hvor vi får en mer vestlig vind. Dette gir ofte fint vær her, sier hun.

Og ifølge meteorologen er det akkurat det vi har i vente på lørdagen; nemlig sol.

– Det er mulig vi får litt sol på lørdag, så det må man bare nyte før den forsvinner for godt, oppfordrer meteorologen.

Snø

Temperaturene på lørdag vil ligge rundt tre minusgrader.

– Starten på søndagen blir bra, men på ettermiddagen får vi et værskifte med mer nordavind. Det er fare for at kan komme litt snø søndag kveld, sier hun.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter