Flere reisende via Tromsø

Tromsø lufthavn Langnes hadde en passasjervekst på 9,1 prosent i oktober.

ØKNING: 185 731 flypassasjerer reiste til og fra Tromsø lufthavn Langnes i oktober.  Foto: Tor Farstad

nyheter

Avinor melder om 185 731 reisende via flyplassen på Langnes forrige måned, noe som tilsvarer en økning på 9,1 prosent sammenlignet med oktober i fjor. Økningen skyldes i hovedsak innlandsflyginger, med 180 420 reisende. 5 311 passasjerer fløy med direktefly til utenlandsdestinasjoner, som tilsvarer en vekst på 6,7 prosent, sammenlignet med oktober 2016.

– Det har vært en fin økning i antall reisende gjennom hele året. Særlig gledelig er økningen i antall reisende på innland i oktober. Dette sier noe om at både næringsliv og reiseliv er i fin vekst i Troms, skriver kommersiell sjef Mona Ringstrand i et presseskriv.

Økningen for Tromsø lufthavn hittil i år er på totalt 8,8 prosent.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter