Nå stenger Kirkegata – igjen

Mandag stenger Kirkegata. Da skal kommunen asfaltere.

STENGT: Mens Kirkegata er stengt vil det åpnes for trafikk i begge kjøreretninger i Strandgata.  Foto: DANIEL LILLEENG

nyheter

– Mandag 13. november kl. 08.00 må vi stenge krysset Kirkegata-Storgata for å kunne asfaltere. Vi åpner igjen senest torsdag 16. november kl. 08.00, skriver kommunen på sin Facebook-side.

Mens Kirkegata er stengt vil Strandgata igjen åpnes for trafikk i begge kjøreretninger.

Det er ikke lenge siden sist Kirkegata var stengt for trafikk. Da var det Vann og avløp som stengte gata på grunn av graving.

Kommunen melder at bussene som vanligvis kjører i Kirkegata vil få en alternativ rute mens gata er stengt.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter