Sparket til politibetjent – må møte i retten

En mann i 30-årene er tiltalt for vold mot politiet og ruskjøring.

Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix 

nyheter

Mannen skal blant annet ha sparket til en politibetjent i brystet, da politiet prøvde å pågripe ham.

Pågripelsen skjedde i forbindelse med at mannen kjørte i 50 km/t i en 30-sone.

Mannen skal ved en senere anledning ha kjørt bil mens han var ruset på amfetamin, metamfetamin, THC og klonazepam. Han skal heller ikke ha hatt gyldig førerkort ved anledningen.

Mannen skal også ved en annen anledning ha prøvd å skjule sin identitet for politiet.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter