Nå er denne treningsparken klar til bruk

En treningspark på nordøya var planlagt i det nå avsluttede Tromsømarkaprosjektet. Nå er den klar til bruk.

STÅR PÅ: Wiggo, Morten og Harry jobber i Bydrift og har jobbet for å få parken ferdig.  Foto: Tromsø kommune

nyheter

Treningsparken ligger ved Rundvannet, foran trykkbassenget.

Henrik Romsaas uttalte før arbeidet startet at en av grunnene til at de ville bygge en tredje treningspark på øya var populariteten til de andre to.

– Treningsparkene brukes av veldig mange, uorganiserte, lag, foreninger og skoler. Det er til og med folk som tar seg en svingom der på vei til jobben. Det er noe jeg hadde drømt om, men ikke helt turt å håpe på, sa Romsaas da.

KLAR TIL BRUK: Blant annet lys, trapp og bord skal settes opp til sommeren, men per nå kan treningsparken brukes som den er.  Foto: Tromsø kommune

Foreløpig er apparatene satt opp, men parken mangler blant annet et kunstgressdekke, bord og lys.

Kommunen skriver på sine Facebook-sider at tross noe gjenstående arbeid kan folk i Tromsø fritt bruke parken gjennom vinteren.

– Til sommeren kommer det kunstgress, fallmatter, bord, benker, lys og en bred tretrapp mellom de to platåene. Bydriftgutta Wiggo, Morten og Harry har stått på for å få parken mest mulig ferdig før vinteren, og er klar til å gjøre siste del av jobben så fort våren kommer. God trening!

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter