Politiet advarer mot å gå på isen

Søndag kveld mottok politiet flere meldinger om voksne og barn som var ute på isen. – Ikke trygt, er beskjeden fra politiet.

TYNN IS: Politiet advarer folk mot å bevege seg på isen etter å ha fått flere henvendelser fra publikum. Illustrasjonsbilde.  Foto: Hinrich Baesemann

ADVARER: Politiet ba befolkningen om å respektere skiltingen på Prestvannet, og ikke gå på isen.  Foto: Skjermdump

nyheter

– Vi anbefaler folk å tenke seg litt om. Isen er ikke trygg nå. Anbefalingen er at isen bør være 15 cm for å anses som trygg, sier operasjonsleder Frode Strende.

Advarselen kommer etter at politiet har fått inn flere meldinger om folk som har bevegd seg ut på Prestvannet.

– Vi har fått inn melding om at både voksne og barn har vært ute på isen.

ADVARER: Politiet ba befolkningen om å respektere skiltingen på Prestvannet, og ikke gå på isen.  Foto: Skjermdump

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter