Danket ut to andre: Norges sjømatråd tildelt pris

Bama, Strand Unikorn og Norges sjømatråd var alle nominert til prisen, men det var sistnevnte som trakk det lengste strået.

Administrerende direktør i Norges sjømatråd, Renate Larsen.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

Norges sjømatråd, som har hovedkontor i Tromsø, stakk mandag kveld av med utfordrerprisen under Matprisen.

«En aktør som er med på å forvalte norsk natur- og kulturarv, og samtidig har mulighet til å påvirke fremtiden i en positiv retning. Juryen håper Norges sjømatråd vil forstå ansvaret som ligger hos dem både her til lands, men også i internasjonalt farvann, og at de vil begynne å vise bredden, dybden og mangfoldet i norsk sjømat, og samtidig vise best praksis i de etablerte næringene», heter det i juryens begrunnelse.

Matprisen ble etabler i 2014 av ØQ – Økologisk mat i storhusholdninger og DebioInfo. Målet med utdelingen er å gedre dem som spiller en viktig rolle i øke forbruket og produksjonen av økologisk og bærekraftig mat.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter