Disse busstraseene i sentrum endres denne uka

Alle rutene som går gjennom Kirkegata rammes.
nyheter

Det melder Troms fylkestrafikk på sin hjemmeside.

I dag klokka 08.00 stenges krysset Kirkegata-Storgata for å asfaltere, og Kirkegata vil være stengt til senest torsdag 16. november melder Tromsø kommune.

Stengingen rammer følgende bussruter:

  • Linje 42 fra Sjøgata S4 kjører ned Kirkegata og nordover til Hansjordnesbukta inn i tunnelsystemet og fortsetter i Langnestunellen til Giæverbukta.
  • Linje 37 fra Sjøgata S4 kjører ned Kirkegata og nordover til Hansjordnesbukta inn i tunnelsystemet og kommer ut ved Polaria for så å kjøre videre i normal trasè.  Nytt midlertidig stopp ved Fylkeshuset erstatter Polaria. Konsekvens: Forsinkelse og stoppet Peder Hansen betjenes ikke
  • Linje 33 fra Sjøgata S4 kjører ned Kirkegata og nordover til Hansjordnesbukta inn i tunnelsystemet og kommer ut ved Polaria for så å kjøre videre i normal trasè.  Nytt midlertidig stopp ved Fylkeshuset erstatter Polaria for linje 33 Konsekvens: Forsinkelse og stoppet Fiskegata og Polaria  betjenes ikke.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter