Nytt innbruddsforsøk hos Urmaker Jørgensen i natt

Et vindu ble knust, men ingen tok seg inn i selve lokalet etter at en alarm ble utløst.

Natt til mandag 13. november ble Urmaker Jørgensen utsatt for nok et innbruddsforsøk.  Foto: Martin Lægland

nyheter

Det bekrefter operasjonsleder Morten Augensen ved Troms politidistrikt.

- Det ble utløst en alarm rundt klokka kvart over ett i natt, og både vektere og politiet rykket ut til stedet. Det er en rute som har blitt knust, men det er ingen som har kommet seg inn i lokalene, sier Augensen til iTromsø.

Sporsikring

Innbruddsforsøket etterforskes nå av Tromsø politistasjon.

- Vi etterforsker saken nå og jobber med sporsikring på stedet, sier Augensen.

- Preget

Sammen med flere vektere var butikksjef Beathe Olsen på plass i butikken i dag, kun timer etter innbruddsforsøket.

- Vi blir selvfølgelig preget av dette, og det berører oss. Utover det tar politiet seg av saken, sier hun.

INNBRUDD: Tyver tok seg inn i Urmaker Jørgensen natt til onsdag 4. oktober. Dagen etter innbruddet ble butikken undersøkt for spor av polititeknikere.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

Millionbrekk i starten av oktober

Denne hendelsen kommer kun litt over en måned etter at tyver fikk med seg klokker for flere millioner kroner fra samme butikk.

Den saken etterforskes ennå og politiet har så langt ingen mistenkte.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter