I dag stenges også denne sentrumsgata

Det kan fort bli vanskelig å komme seg rundt i sentrum i kveld og i morgen tidlig med bil.

Grønnegata, flyfoto   Foto: Ronald Johansen

nyheter

Klokka 18.00 tirsdag ettermiddag stenger Tromsø kommune Grønnegata ved biblioteket, med omkjøring via Vestregata.

Dette på grunn av nedlegging av fjernvarmerør like ved biblioteket.

Her stenges Grønnegata  Foto: Tromsø kommune

 

Veien skal åpne igjen onsdag før klokka 12.00, skriver kommunen på Facebook, men kan bli stengt i korte perioder etter dette på grunn av asfaltering.

Dette kommer i tillegg til stengingen av Kirkegata, som skal vare fram til torsdag morgen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter