Må i retten etter å ha kjørt med over 2 promille og uten gyldig førerkort – to ganger

Tromsømannen i 60-årene er også tiltalt for brudd på våpenloven.
nyheter

Den første hendelsen skal ha skjedd i starten av desember 2016 på E6 i Målselv. Da ble han stanset med en promille på 2,27 og uten gyldig førerkort.

Litt over en uke senere ble han tatt for fyllekjøring en formiddag i Tromsø, da fremdeles uten gyldig førerkort og med en promille på 2,03.

Mannen i 60-årene er i tillegg siktet for å ha oppbevart en Remington 16 kaliber i en hytte på Karlsøy, uten våpenkort til denne i februar 2017.

Det er satt av én dag til rettssaken i Nord-Troms tingrett i starten av mars.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter