Trosset kontaktforbud – må møte i retten

En mann i slutten av 30-årene må møte i retten på nyåret etter å ha brutt et kontaktforbud.
nyheter

I slutten av januar ble mannen ilagt kontaktforbud overfor en kvinne, men til tross for dette skal han over de følgende månedene ha sendt henne tre pakker med ulikt innhold.

Mannen, som er registrert med en boadresse i Tromsø, ble opprinnelig ilagt en bot på 7.000 kroner, men har ikke vedtatt denne.

Han må dermed møte i Nord Troms tingrett i mars.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter