Buss har havnet i hage i Tromsdalen

En Nobina-buss har fått problemer på glatta i Gåsværveien.

  Foto: iTromsø-tipser

nyheter

Operasjonsleder i Troms politidistrikt, Morten Augensen, forteller til iTromsø at det var Nobina selv som ringte og varslet politiet.

- Troms assistanse er varslet. Ingen personer er skadet, sier Augensen.

 

Bussen skal ha sklidd bakover i Gåsværveien, og har havnet delvis i en hage.

- Vi har ikke vært på stedet, men jeg vil anta at det er glatt der, sier operasjonslederen.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter