Grønnegata forblir stengt et ekstra døgn

Skulle opprinnelig åpnes for trafikk i formiddag.

  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

Tirsdag ettermiddag stengte kommunen Grønnegata ved biblioteket for å legge ned nye fjernvarmerør. Veien skulle opprinnelig åpnes igjen klokka 12.00 i dag, men nå kommer kontra beskjeden fra kommunen.

- Arbeidet i Grønnegata tar dessverre lenger tid enn først antatt. Kvitebjørn Varme har støtt på noen uforutsette utfordringer. Grønnegata blir derfor stengt til torsdag ettermiddag. Omkjøring via Vestregata, skriver Tromsø kommune på Facebook.

Fremover vil veienogså  kunne være stengt i kortere perioder på grunn av asfaltering.

Dette kommer i tillegg til stengingen av Kirkegata, som skal vare fram til torsdag morgen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter