Politiet jakter informasjon om disse personene etter innbruddsforsøk

Politiet har frigitt flere overvåkningsbilder fra innbruddsforsøket hos Urmaker Jørgensen natt til mandag.
nyheter

Klokka 01.15 natt til mandag gikk innbruddsalarmen for andre gang på litt over en måned hos Urmaker Jørgensen i Sjøgata.

Et vindu ble knust, men ingen hadde klart å ta seg inn i butikken da politiet og vektere var på stedet kort tid.

Deler to nye bilder

Onsdag valgte politiet å dele to nye overvåkningsbilder (som du kan se øverst i saken). Et fra området rundt Kystens Hus og et fra åstedet.

Politiet oppfordrer folk som vet hvem personene avbildet er eller som har observert disse personene, om å ta kontakt med politiet på tlf. 02800.

- Vi kan ikke med sikkerhet si om det er tre forskjellige personer eller to, hvorav en av dem er avbildet på begge bildene. Vi får bare anmode folk som vet noe om å ta kontakt, sier operasjonsleder Kåre Munkvold i Troms politidistrikt.

Har fått tips

Mandag ettermiddag delte politiet et annet overvåkningsbildet fra innbruddsforsøket, og Munkvold bekrefter at de har fått tips i saken som de sjekker.

- Vi har fått noen tips som vi følger opp og sjekker, sier Munkvold.

Million-brekk i oktober

Denne hendelsen kommer kun litt over en måned etter at tyver fikk med seg klokker for flere millioner kroner fra samme butikk.

Den saken etterforskes ennå og politiet har så langt ingen mistenkte.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter