Derfor er det flere politiutrykninger i dag

I dag er det gode odds for å møte på både sivile og uniformerte politibiler med blålys på.

Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix 

nyheter

Dette fordi politiet kjører øvelser også onsdag. Tirsdag kunne man flere steder på øya observere væpnet politi i anledning en annen øvelse.

– Det foregår noen øvelser og trening i dag også,  sier operasjonsleder Roy Tore Meyer ved Troms politidistrikt.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter