Fotgjenger påkjørt av bil

Politi og ambulanse rykket fredag ut til Forskningsparken etter melding om påkjørsel.
nyheter

Politiet skriver på Twitter like før klokken 17.30 at en person er påkjørt av en bil ved Forskningsparken.

Fotgjengeren tilsynelatende ikke hardt skadd, og det dreier seg om en kvinne i 30-årene.

– Patruljen er fremdeles på stedet og tar forklaringene. Det er så langt ingenting som tyder på at hun er hardt skadet, sier operasjonsleder Roy Tore Meyer til iTromsø.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter