Dette skjedde mens du sov

Promillekjøring, tyveri, innbrudd og offentlig urinering. Dette skjedde i Tromsø natt til lørdag.
nyheter

En mann i 50-årene urinerte i Grønnegata. Politiet anmelder mannen for offentlig urinering, skriver politiet på sin Twitter-konto.

En person har fått førerkortet beslaglagt grunnet promillekjøring. Politiet oppretter sak.

Det er blitt stjålet en sort tilhenger med registreringsnummer ZW 9330. Politiet ber om tips i saken.

En person har blitt pågrepet av politiet under et innbrudd i en leilighet.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter