Helga blir kald og tørr: – Det blir fint førjulsvær

Været holder seg stabilt hele helgen.
nyheter

– Dagene ser bra ut. Vi får lite skyer, men det kan komme noen sent på ettermiddagen søndag, sier meteorologikonsulent, Rune Skoglund, ved Vervarslinga for Nord-Norge.

Ingen snø

Temperaturen vil holde seg på mellom minus fire og minus syv grader, men noe særlig med snø blir det ikke.

– Det kan være det kommer noen få dryss natt til søndag, men det er så lite at det ikke er noe å rope høyt om, sier Skoglund.

Været vil holde seg stabilt neste uke også med minusgrader og delvis skyfri himmel.

– Den kommende uka ser veldig bra ut. Det blir fint førjulsvær, sier meteorologikonsulenten.

– De siste solstrålene

Han minner om at mørketiden snart er her, og nå er tiden for å nyte den siste sola.

– Det er en uke igjen til mørketiden setter inn, og i løpet av uka får vi nok problemer med å se sola. Det er fare for at de siste solstrålene begynner å nærme seg.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter