Mann brøt seg inn i leilighet – ble tatt på fersken

Hendelsen skjedde natt til lørdag.
nyheter

En mann i 40-årene skal ha brutt seg inn i en leilighet natt til lørdag. Mannen ble pågrepet av politiet på stedet.

– Han ble observert av forbipasserende. Vi rykket ut fordi det var mistenkelig adferd, sier operasjonsleder Lennart Steffensen.

Mannen er en kjenning av politiet og har vært involvert i lignende kriminalitet tidligere.

Saken etterforskes videre av politiet.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter