Mann i trettiårene pågrepet under innbruddsforsøk på fylkeshuset med hammer

En mann ble i natt pågrepet av politiet midt i et innbruddsforsøk, og kort tid etter han hadde gjennomført et annet innbrudd.
nyheter

Politiet i pågrep natt til søndag en mann i slutten av trettiårene mens han var i ferd med å bryte seg inn på fylkeshuset. Hendelsen skjedde like over midnatt.

– Han erkjente det som hadde skjedd, og det var ikke noen dramatikk i pågripelsen, sier operasjonsleder Lennart Steffensen ved Troms politidistrikt.

Samme mann hadde under en halvtime tidligere gjennomført et innbrudd på St. Elisabeth-hotellet, like ved fylkeshuset. Politiet knyttet mannen til innbruddet grunnet funn gjort på han.

– Alt skjedde på en halvtimes tid, så han var aktiv i den perioden, sier operasjonslederen.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter