Skal gjennomføre brannøvelser i tre tunnel - sjekk tidspunktene her

Denne uka skal det gjennomføres brannøvelser i Oterviktunnelen, Isbergantunnelen og Kvalsundtunnelen.

Kvalsundtunnelen  Foto: Åsgeir Johansen

nyheter

Det melder Statens vegvesen.

Øvelsene skal gjennomføres i samarbeid med brannvesenet og de aktuelle tunnelene vil være stengt i én time i forbindelse med brannøvelsene.

Oterviktunnelen, på fylkesvei 862, som går mellom Sandneshamn og Otervika vil være stengt mandag den 20. november mellom klokken 11.00 og 12.00.

Isbergantunnelen, på fylkesvei 294, som går mellom Sørbotn og Andersdal vil være stengt tirsdag 21. november mellom klokken 12.00 og 13.00.

Kvalsundtunnelen, på fylkesvei 863, som forbinder Kvaløya og Ringvassøya vil være stengt onsdag 22. november mellom klokken 15.00 og 16.00.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter