Sulland blir ny forhandler for BMW i Tromsø

Allerede fra 1. juni overtar Sulland Gruppen BMW-agenturet i Troms og Nordland.

Konsernsjef Arvid Sulland i Sulland Gruppen og daglig leder Jan Hugo Svendsen i Bil i Nord.  Foto: Privat

nyheter

Det er Bil i Nord som i dag har agenturet.

Jan Hugo Svendesen i Bil i Nord sier følgende om avtalen i pressemelding:

– BMW er et bilmerke som står sterkt i vår region, og vi har levert historisk gode salgstall og langt høyere markedsandel enn tidligere forhandlere kan vise til. Når BMW Norge nå ønsker å redusere antall forhandlere, er vi svært fornøyd med å selge til Sulland Gruppen som også har bilforretning i Tromsø, Harstad og Bodø.

– Ingen forskjell

Avtalen innebærer blant annet at Sulland vil overta alt av driftstilbehør, delelager og billageret etter nærmere avtale.

– All garanti på nye biler, service og vedlikehold av BMW overtas av oss. Kundene må dra til en annen adresse i Tromsø, men vil i praksis ikke merke noen forskjell, sier konsernsjef Arvid Sulland i Sulland Gruppen.

Får beholde jobben

Ifølge Sulland vil alle de som i dag er ansatt ved Bil i Nord som jobber med BMW, få tilbud om jobb for Sulland når de tar over BMW-salget.

– Vi er glad for at de ansatte er garantert ny jobb, og vil legge til rette for at overgangen blir så enkel som mulig, skriver Svendsen i pressemeldingen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter